Gespecialiseerde tolk- en vertaalwerkzaamheden & cursussen Duits

Maatschappelijke Betrokkenheid – oud

Maatschappelijke Betrokkenheid

Ik toon mijn maatschappelijke betrokkenheid middels verschillende uiteenlopende projecten.

Ik sponsor:

Het Roparun team 266 Robeco, die zich inzetten voor mensen die kanker hebben. Hun motto is: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

De Stichting Ambulance Wens, die gratis wensen vervult voor terminale, immobiele patiënten. Zij doen dit 7 dagen per week.

Ik doe zelf ieder jaar mee aan de spinningmarathon voor het Sophia Kinderziekenhuis. Ieder jaar staat er een ander project in het ziekenhuis centraal.

Ik ben al sinds jaren collectant voor de Hartstichting. “De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Van elke euro gaat € 0,81 naar wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen.”

Ik ben vrijwilliger bij Judostichting “To-Uchi” Ridderkerk. Deze judoclub is niet commercieel ingesteld en kan derhalve judolessen tegen een zeer lage contributie aanbieden.

Ik ben vrijwilliger bij de St. Augustinuskerk in Barendrecht. De Augustinusparochie is een katholieke kerk in Barendrecht. Kerndoel is het om “een geloofsgemeenschap te zijn, die zich vooral kenmerkt door onderlinge betrokkenheid, laagdrempeligheid, gastvrijheid en acceptatie van een ieder…”

Indien u meer informatie over deze doelen wilt lezen, klikt u dan op het logo en u wordt naar de desbetreffende website geleid.