Gespecialiseerde tolk- en vertaalwerkzaamheden & cursussen Duits

Maatschappelijke Betrokkenheid

Maatschappelijke Betrokkenheid

Ik toon mijn maatschappelijke betrokkenheid middels verschillende uiteenlopende projecten.

Indien u meer informatie over deze doelen wilt lezen, klikt u dan op het logo en u wordt naar de desbetreffende website geleid.

Ik sponsor:

Het Roparun team 266 Robeco, die zich inzetten voor mensen die kanker hebben. Hun motto is: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

logoTRhamburg

Ik ben vrijwilliger bij Judostichting “To-Uchi” Ridderkerk. Deze judoclub is niet commercieel ingesteld en kan derhalve judolessen tegen een zeer lage contributie aanbieden.

WhatsApp Image 2020-09-16 at 07.09.49

Ik ben vrijwilliger bij de St. Augustinuskerk in Barendrecht. De Augustinusparochie is een katholieke kerk in Barendrecht. Kerndoel is het om “een geloofsgemeenschap te zijn, die zich vooral kenmerkt door onderlinge betrokkenheid, laagdrempeligheid, gastvrijheid en acceptatie van een ieder…”

logoanders

De Stichting Ambulance Wens, die gratis wensen vervult voor terminale, immobiele patiënten. Zij doen dit 7 dagen per week.

Ik doe zelf ieder jaar mee aan de spinningmarathon voor het Sophia Kinderziekenhuis. Ieder jaar staat er een ander project in het ziekenhuis centraal.

Ik ben al sinds jaren collectant voor de Hartstichting. “De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Van elke euro gaat € 0,81 naar wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen.”

Voor mijn eerstegraads lesbevoegdheid heb ik een scriptie over dyslexie in het vreemdetalenonderwijs geschreven.
Ik ben destijds in contact gekomen met de stichting Woortblind, die nu onder de naam Impuls & Woortblind handelt.
Ik ben sinds mijn studietijd al donateur van deze stichting.