Gespecialiseerde tolk- en vertaalwerkzaamheden & cursussen Duits

E-learning

E-learning

In onze e-learning cursus nemen wij u stap voor stap mee door de Duitse taal. Hoe volgt de cursus in uw eigen vertrouwde omgeving, wanneer u maar wilt. In ieder hoofdstuk krijgt u een uitgebreide woordenlijst. De grammatica wordt in kleine stukjes zowel op het scherm, als ook in een video met PowerPointpresentatie aangeboden. Alle woordenlijsten en grammaticaoverzichten kunnen worden gedownload. Na ieder stukje grammatica volgt een oefening. Pas als u dit stukje onder de knie hebt, gaat u door naar het volgende stukje.

Het is een echte basiscursus Duits. We beginnen op 0. Binnen 5 hoofdstukken kunt u simpele gesprekken voeren. Denkt u hierbij aan gesprekken als:

Ik heb een mooi huis. Ik heb een grote hond. Mijn man is ziek.

In de volgende 5 hoofdstukken leert u de verschillende werkwoorden en ook de 3e naamval = meewerkend voorwerp. Denk dan aan zinnen als: Ik geef jou een cadeau.

Het laatste hoofdstuk bevat veel ‘valse vrienden’. Dit zijn woorden die in het Nederlands en het Duits veel op elkaar lijken, maar toch een hele andere betekenis hebben.

Denk dan aan het bekende voorbeeld ‘bellen’. In het Duits betekent dat toch echt ‘blaffen’.

In de hoofdstukken 11 tot en met 15 wordt de verleden tijd van de werkwoorden, de 2e naamval, o.a. de werkwoorden mogen, moeten, zullen. Bovendien krijgt u tips voor het schrijven van brieven.

De basiscursus Duits kunt u als 1 cursus van 15 hoofdstukken kopen, maar u kunt ze ook per module van 5 hoofdstukken kopen.

Kijkt u voor meer informatie op www.andale-e-learning.nl

Indien u andere vragen heeft of geïnteresseerd bent, kunt u ons via het navolgende e-mailadres bereiken:

info@andale-e-learning.nl